Waterschade

 

Het komt vaak voor dat er veel smartphones en tablet’s  in aanraking komen met vocht of iets vloeibaars, er zijn veel mensen die met hun smartphone op vakantie bestemming het zee of zwembad in gaan en vergeten dat zij nog smartphone bij zich hebben. Veel mensen laten hun toestel vallen in een wc pot of emmer water, of per ongeluk mee gewassen wordt in de wasmachine, kinderen laten water of frisdrank op vallen. Op internet worden veel verhaaltjes geschreven wat moet u op het moment moet doen wanneer u een van de soort gelijke vocht of waterschades krijgt aan uw smartphone of tablet. Wij van Doctor Smartphone raden het u aan om niet te doen wat er op internet is geschreven dit zijn ervaringen wat die personen zelf hebben mee gemaakt, en bij toeval hun toestel heeft het weer gewerkt, maar wat veel mensen het niet weten is, dat het vocht altijd binnen uw toestel blijft en op een moment het toestel helemaal begeeft.

 

Wat moet ik doen bij waterschade?

 

Wat u als eerst moet bij een vocht schade, uw toestel direct uit zetten  en naar ons toe brengen, wij zullen uw toestel open maken en reinigen met speciale vloeistof die het vocht verwijdert uit de moederboord. Zet uw toestel of tablet nooit in rijst, dat maakt het alleen maar erger, Zet uw toestel nooit in een plastic zakje in de koeler van uw koelkast dit zijn enkele verhalen wat op internet worden beschreven om vochtschade te verhelpen.

 

Kan waterschade gemaakt worden en wat zijn de kosten?

De kans dat bij vochtschade smartphone of tablet gemaakt kan worden ligt tussen de 70 en 80%, dit zijn percentages van onze ervaringen, er bestaan verschillende soorten waterschades, wanneer de power IC chip is door gebrand, of een andere belangrijke component is door gebrand en niet te vervangen is dan kan het helaas niet meer gemaakt worden. Dit probleem kunt u voorkomen door onze advies te volgen, direct het toestel uit te zetten en naar onze reparatie center brengen, en wij zullen voor zorgen dat uw toestel weer gemaakt kan worden. Wij rekenen standaard reiniging kosten van €25 om het moeder boord geheel schoon te maken, daarna gaan wij controleren welke onderdelen vervangen moeten worden om uw toestel weer helemaal in orde te krijgen en u te overhandigen, u krijgt van te voren te horen wat het gehele reparatie zal kosten en welke onderdelen vervangen moeten worden.

Inboedel/reis verzekering

Schade verhalen bij inboedel verzekering

Inboedel & Reis Verzekering

U hebt uw smartphone of tablet laten vallen of hebt kleine kinderen die mee hebben gegooid,nou heeft u een kapotte toestel, u wilt het laten repareren maar bij uw toestel valt het reparatie bedrag niet binnen uw budget. Wat u niet wist is, dat bij de meeste inboedel verzekeraars smartphones en tablet’s ook onder uw verzekering vallen.

Factuur

U krijgt altijd een reparatie factuur wanneer u bij ons uw toestel hebt laten herstellen die kunt u sturen naar uw verzekeraar en krijgt het bedrag vergoedt van uw verzekeraar.

Tip! Bel eerst met uw inboedel of reisverzekering of uw smartphone of tablet ook binnen uw polis valt.